2024. március 29. - Auguszta

Az SZDSZ támogatja a válságkezelést

Az SZDSZ két hónapja kötött egy politikai megállapodást, ehhez a frakció tartani kívánja magát, és továbbra is támogatja a válságkezelő intézkedéseket - mondta újságíróknak az országgyűlési képviselőcsoport hétfői ülése után Kóka János.
2009. június 8. hétfő 13:56 - HírExtra
A frakcióvezető az MTI kérdésére hozzátette: a megbeszélésen nem merült fel, hogy kivonuljanak a kormány intézkedései mögül.

"Akkora pofont kaptunk a választóktól, amekkorát csak egy politikai pártnak le tudnak keverni" - értékelte az európai parlamenti választás végeredményét Kóka János.

Kijelentette, a politikai következtetések levonása a párt országos tanácsának a feladata, a frakció hétfőn elsősorban a napi szakpolitikai kérdésekről, például az adótörvényekről vitatkozott.

Arra a kérdésre, hogy Fodor Gábornak le kell-e mondania, és hogy ő elindulna-e az elnöki posztért, Kóka János azt felelte: nem volna elegáns, ha ő beszélne arról, milyen testületi döntések várhatóak. Hozzátette, a párt ügyvivő testülete szerdán és pénteken, országos tanácsa pedig szombaton ülésezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását