2024. április 24. - György

50 millió gyűlt össze a mellrák elleni adakozáson

Ötvenmillió forintot gyűjtött össze tavaly szeptember óta a mellrák elleni küzdelemben folyó adománygyűjtésen a világ egyik vezető kozmetikai vállalata.
2009. június 8. hétfő 21:35 - HírExtra
A hét végén megrendezett Gyaloglás az Életért városligeti rendezvénye végén ünnepélyesen bejelentették, hogy az összeget a Magyar Rákellenes Ligával közösen kiírt pályázatokon a szakemberek az emlőrák szűrés modernizálására és műszerekre fordítják.

Az Avon által megrendezett szombati gyalogláson minden rekord megdőlt, mintegy ötezren ragadtak rózsaszín lufit, és indultak el a 4 kilométeres sétára, amelynek célja a figyelemfelhívás mellett az adománygyűjtés volt. Közel nyolcezren vásárolták meg a jótékony célú pólókat, amelyek bevételét a már évek óta folytatott mellrák elleni harcra fordítják - tájékoztatták hétfőn a szervezők az MTI-t.

A kezdeményezéshez több mint 30 ismert művész, üzletasszony, és tévés műsorvezető csatlakozott, nem csak hölgyek, hanem férfiak is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását