2024. március 19. - József, Bánk

Hogy vigyem haza a térkövet?

A TérkőFutár egy szolgáltatás egy olyan területen, ahol nagy gondot tud okozni a megfelelő szállítás megszervezése. Azonban ez a szolgáltatás kihúzza a térkővásárlás méregfogát! Mindenképp említésre méltó újításról van szó, amit valódi piaci igények ihlettek. Óriási segítség ez a vásárlók, így akár az Ön számára is. Lássuk is, hogy miért!
2021. október 18. hétfő 19:55 - HírExtra

A térkő szép is és jó is

Amikor valaki azon kezd el gondolkodni, hogy mivel lehetne feldobni az udvarát, sok esetben előjön a térkő is, mint opció. Ez azért sem meglepő, mert mindenki olyan megoldást keres, ami nem csak szép, de praktikus is. És ebben a térkövek gyakorlatilag verhetetlenek.

Ezek a kiselemes burkolatok ugyanis amellett, hogy számos típusban (színben és alakban) elérhetőek, rendkívül sokrétűek is. Használhatjuk kerékpáros és gyalogösvények térkövezéséhez, de akár autóbejárókhoz is. A fő funkciójuk mégis az, hogy szárazon tartsák az ember lábát, és ne sárosan érkezzünk meg lakásunk bejáratához. 

A térkővásárlás nem is olyan egyszerű

Amikor térkövezünk, rövid időn belül több problémával is szembesülünk. Eleve ki kell tudnunk választani a lehető legjobb térkövet. Sokan csak azt figyelik, hogy melyik a szép, melyik illene a legjobban a házhoz, melyiket tudják a legjobban elképzelni maguknak. És ez természetesen rendben is van így. Viszont nem elég azt eldöntenünk, hogy melyik tetszik, majd azt megvenni.

Fontos azt is tudnunk, hogy milyen terhelést kell kibírjon a térkő. Ennek függvényében ugyanis jelentősen változhat a rendelkezésre álló termékek kínálata. Mivel vannak olyan - egyébként esztétikus - burkolatok, melyek egy nagyobb gépjármű terhelést például nem bírnak ki. 

Ha végre sikerül választanunk, akkor meg kell határoznunk, hogy mennyit szeretnénk, kell-e még más típus is. De ezzel még mindig nincs vége, ugyanis el kell döntenünk, hogy milyen szegélyeket alkalmazunk. A macerásabb (de látható) hagyományos kerti szegélyt vagy a láthatatlan, könnyen telepíthető Steinfix kerti szegélyt. Ha Ön még nem választott, nézze meg a kínálatot a Barabás Téglakő Kft-nél és rendeljen TérkőFutárt!

Ha ezzel is megvagyunk, akkor hátra is dőlhetünk. Vagy mégsem?

Kiválasztást követően kezdődnek csak igazán a gondok

Hiába tudjuk, miből és mennyit vásárolnánk, még nincs vége. Haza kell juttatnunk a vásárolt térkövet és a szegélyeket. Ez nem mindenki számára könnyű feladat. Vagy bérelnünk kell egy teherautót, vagy legalábbis egy nagyobb utánfutót, de az is lehet, hogy fogadnunk kell egy szállítót. Ezek ugyanis nehéz alapanyagok, és nagy helyet is foglalnak, nem fogjuk tudni őket betenni a kombi hátuljába.

Megoldás: TérkőFutár

Felismerve a problémát, a Barabás Téglakő Kft. bevezette a Barabás TérkőFutár szolgáltatást. Mennyiségtől függetlenül házhoz viszik a választott térköveket. Ehhez csak el kell mennie kereskedő partnereik bármelyikéhez, és leadni a rendelést és a szállítási igényét. Adja meg, hogy mikorra és hova szeretné a térköveket, és máris megkeresik a legideálisabb szállítási megoldást.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását