2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Hűvös idő jön

A következő napokban is többször kisüt a nap, de olykor erős szélre, esőre is készülni kell. November elsején a fagyzugos helyeken akár mínusz 5 fokig is hűlhet a levegő, a hétvégén viszont akár 15 Celsius-fok körül alakulhatnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
2016. október 31. hétfő 08:12 - HírExtra
 

Hétfőn, október utolsó napján sok napsütésre lehet számítani, számottevő csapadék nem valószínű, de néhol megerősödhet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul, de főként északkeleten ennél pár fokkal hidegebb is lehet. Napközben 8-13 fokig melegszik a levegő.

November elsején, kedden a reggeli pára- és ködfoltok feloszlása után sok napsütés várható, csapadék nélkül. A leghidegebb órákban általában mínusz 2 és plusz 4 fok között alakul a hőmérséklet, de a fagyzugos helyeken akár mínusz 5 fokig is hűlhet a levegő. A legmagasabb hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

Szerdán kevés nap 

Szerdán reggel is foltokban párás, ködös idő várható, legfeljebb délen valószínű pár órás napsütés. Délelőtt főleg csak északon, délután másutt is több helyen, de egyre inkább a déli országrészben alakulhat ki eső, zápor, és megélénkül, helyenként megerősödik a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában plusz 1-7 fok között alakul, de a szélvédett, derült helyeken mínusz 2 fokig is csökkenhet a hőmérséklet. Napközben jellemzően 12-17 fokig melegszik a levegő, de északkeleten csupán 8-12 fok lehet.

Helyenként csütörtökön is kialakulhat záporeső, és helyenként erős szélre is készülni kell, de egyébként napos idő várható. A minimumhőmérséklet többnyire plusz 3 és 8, északkeleten a szélvédett helyeken mínusz 1 és plusz 3 fok között alakul. A nappali maximumok 7 és 12 fok között alakulnak.

Pénteken csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet 7 és 12 fok között várható.

Szombat reggel foltokban párás, ködös idő várható. Csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 3 fok között, napközben 8 és 14 fok között alakul a hőmérséklet.
Vasárnap többnyire erősen felhős idő várható több helyen esővel, és helyenként erős lesz a szél. A minimumhőmérséklet plusz 2 és 8 fok között valószínű. Napközben 9-15 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását