2024. április 20. - Tivadar

Beteges: Fritzl telefonon zaklatja családját!!

Josef Fritzl kezei mindenhova elérnek.Az amstetteni rém életfogytig tartó büntetését tölti egy elmegyógyintézetben, de még innen is zaklatja családját.
2009. május 22. péntek 18:49 - HírExtra
Fritzl naponta többször is felhívja fiait és idősebb lányát, hogy megtudja hol tartózkodik Elisabeth. Mint tudjuk ő az a hölgy, akit majd negyedévszázadig tartott fogságban a férfi saját házuk pincéjében és hét gyermeket nemzett neki.

Közülük hármat úgy nevelt, mintha unokája lenne, egy pedig újszülöttként elhunyt. Ha így folytatja Fritzl az intézetben megvonhatják tőle a telefonálás lehetőségét és más elfoglaltságot kell majd keresnie.

Az idejébe beleférne akár egy könyv az életéről és gaztetteiről. A már megjelent A Josef Fritzl bűnei: Az igazság feltárása című kötet is iszonyú port kavart.

Az egész világot megrendítette ez a történet, biztosan vevők lennének az emberek egy részletesebb kötetre esetleg filmes változatra.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását