2024. május 2. - Zsigmond

Luc Besson újra akcióban

Luc Besson francia filmguru előkészületben lévő női akciókaland-filmje, amely a rendező szavai szerint "az Amelie csodálatos életét ötvözi az Indiana Jonesszal", szinte lábon elkelt a cannes-i filmvásáron a forgatókönyv alapján.
2009. május 20. szerda 19:28 - HírExtra
A francia nyelvű produkció, ami a The Extraordinary Adventures of Adele Blanc-Sec címet kapta, napok alatt meghódította a világ filmpiacának 80 százalékát. Az angol és amerikai forgalmazás jogát azonban még nem sikerült eladni - ismertette kedden a The Variety online kiadványa.

A 33 millió dolláros költségvetésű kalandfilm 1912-ben játszódik, a címszerepét a francia sajtó szerint Louise Bourgoin alakítja majd. A 28 esztendős színésznő tavaly tűnt fel a La fille de Monaco (A monacói lány) című romantikus komédiában, játékáért máris a legígéretesebb tehetség Cesar-díjára jelölték.

A variety.com úgy értesült, hogy az Adele-t maga Besson rendezi, aki az utóbbi időben animációs gyerekfilmje, az Arthur és a villangók trilógiává terebélyesítésével van elfoglalva.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását