2024. május 14. - Bonifác

Kivágóné is kapott fizetést, nem is keveset

Még három órát sem dolgozott a Fővárosi Közgyűlésben Kivágó Iván Györgyné (MSZP), a Főpolgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint mégis több mint 44 ezer forint tiszteletdíj illeti meg - írja a keddi Magyar Nemzet.
2009. május 19. kedd 06:55 - HírExtra
A hivatal sajtóirodája szerint ugyanis mandátumának igazolása és lemondása között 12 nap telt el, így a törvények alapján ennyit kap. Ugyanakkor a szocialista politikus hivatalosan május 14-én lett fővárosi képviselő, a helyi önkormányzati képviselők jogállásának egyes kérdéseiről szóló törvény alapján jogait valójában május 14-i eskütételétől gyakorolhatta csak - olvasható a napilapban.

Az MSZP-SZDSZ koalíció a Fővárosi Közgyűlés május 14-i, alig két és fél órás rendkívüli ülésén fogadta el a főváros költségvetését, és ehhez volt szükség Kivágóné szavazatára, akit a gyanúsítottként előzetes letartóztatásban lévő szocialista Hunvald György helyére jelöltek - emlékeztet a Magyar Nemzet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. május 19. 10:03
És ez csak a jéghegy csúcsa. Az MTV Szabadság téri székházáról miért hallgatnak az érintettek?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását