2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Übergagyi! A távgyógyító válaszol - Tihanyi Tamás visszavág!

Tudják, mi az a szenzibil? Most kiderül! Magyarország legprofibb távgyógyító-spiritisztával, Vágó István legnagyobb ellenfelével, magával ez élő energiacirkularitással, Tihanyi Tamással beszélgettünk.
2009. május 13. szerda 13:19 - Gedei Szilárd

A Budapest Televízió várható bedőlésével azonban könnyen munkanélküli távgyógyítóvá válhat… Vagy más csatorna képernyőjén is szívesen látnák Tihanyi Tamást?

Jól ismerem a tévét, nem gondolom, hogy ebből a nehezebb időszakból komoly baj lesz. Ismerem a vezetőséget, és én úgy tudom, hogy nem annyira komoly a dolog, de ha úgy alakul, akkor elmegyek máshova.

Sokan vádolják azzal, hogy amit csinál veszélyes: a páciensek ugyanis az Ön kezelése miatt talán nem minden esetben mennek el valódi orvoshoz a bajaikkal.

Minden beteg, aki hozzánk eljön aláír egy papírt, hogy a mi kezelésünk ellenére az orvosi és a gyógyszeres kezelést nem hagyja abba. Ha nem írja alá valaki, annál el sem kezdjük a kezelést.

A televízióban azonban erre nincs lehetőség…

Ezt nem tartom veszélyesnek, ugyanis ha energiát adok valakinek, az csak a hasznára válhat. Ártani nem tud, ugyanis úgy van megcsinálva, hogy a szervezetnek ideális legyen. Két lehetőség van: vagy segít, vagy nem segít – ártani azonban nem tud. Többségében azonban segít…

Mennyire nagy az összetartás a szakmán belül? Létezik egyáltalán olyan kör, amire rá lehet mondani, hogy ez a spiritiszta szakma?

Egyelőre nem vagyunk túl sokan, de például nekem is nagyon sok tanítványom van, akikben van fantázia. Ha pedig arra akar célozni, hogy vannak-e kontárok a szakmában, akkor azt kell válaszolnom, hogy igen, hiszen mindenhol vannak kóklerek.

Gondolt már arra, hogy külföldön is kipróbálja magát?

Hívtak már Németországba, ahol elképesztően jól kerestem volna. Egy kezelésre kaptam volna száz eurót. De én amondó vagyok, hogy ugyan itthon csak a töredékét keresem annak, amit kereshetnék kint, mivel magyar vagyok, hát magyar embereken kell, hogy segítsek.

Külföldön ezek szerint már komolyabb kultúrája van a spiritizmusnak.

Igen, sokkal jobban elfogadják ezt odakint, szinte bárhol. Nincs meg az a negatív légkör, ami itthon jellemző, nincsenek azok az ellenségeskedések.

Nemrég például a szkepticizmusáról és racionalitásáról ismert Vágó Istvánnal keveredett vitába.

Nem örültem a találkozásunknak, de mivel nem tudtam, hogy ő is szerepel az ominózus műsorban, így gyanútlanul mentem el a szereplésre. Nem szeretek vele vitázni, ugyanis mindenre nemet mond. Ha pedig valaki mindent elutasít és teljesen meggyőzhetetlen, azzal nem szívesen vitatkozik az ember. Vágó teljesen menthetetlen.

Gondolom, azért Vágóén kívül is érik támadások.

Igen, de nem olyanok, mint ez. Volt már, hogy egy-egy szó, félmondat erejéig be-beszóltak, de Vágóéhoz hasonló intenzitású attak még soha nem ért.

Tervek, célok? Meddig lehet spiritisztaként eljutni Magyarországon, mik a tervei?

Állandó fejlődésben vagyok, egyre többet tudok segíteni, van egy rendelőm, ahol jól elvagyok, igazából ennyi. Könyvíráson is gondolkodtam már, de annyit gyógyítok és tanítok, hogy nincs rá időm. Elkezdtem többször, de aki állandóan kezel, annak nincs rá ideje. Az első ugyanis mindig is a gyógyítás lesz.

Eddig az interjú. Ne tessék nevetni, nem vicces. Emberek ezrei gondolják komolyan ezt a spiritiszta-szerű bohóckodást, s fizetnek a „energetizálásért”, a távgyógyításáért és a többi nagyszerű kezelésért.

Emlékeznek még Tihanyi fenti szavaira: a spiritiszta szakmában is vannak kóklerek.

Nos, Tihanyi Tamás nem rosszabb, mint a politikusok többsége.

Csak még náluk is hiteltelenebb…


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását