2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Bombahír! Újra vetkőzik Sarka Kata?

Sarka Kata elégedetlen magával, viszont szívesen vetkőzne. Hajdú Péter viszont hallani sem akar arról, hogy gyermekének anyja meztelenül mutatkozzon.
2009. május 12. kedd 19:59 - HírExtra
– Még csak két és fél hónappal vagyok a szülés után, úgyhogy egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal – mondta el a Tabu TV-nek Sarka Kata, Hajdú Péter még a szülés után sem rosszul kinéző felesége. – Mivel a pici teljesen lefoglal, nincs túl sok időm foglalkozni a külsőmmel, ezért sajnos még nem tudok mit tenni az ügy érdekében – panaszkodott első gyermeke, Noémi születése után két és fél hónappal sem csúnya Sarka.

Persze ha előbb vagy utóbb formába lendül, bizony ismét férfiszemek ezrei fogják majd a testén legeltetni a szemüket.

– Ha Peti engedné, talán vetkőznék egy újságnak, de egyelőre hallani sem akar róla – mesélt családi titkairól „Hajdúné”. – Azt mondta, nem akarná a gyereke anyját látni félmeztelenül, meztelenül pedig pláne nem. Így nehéz olyan férfimagazint találni, ahol felöltözve megfelelnék – tette hozzá Kata.

Vetkőzés? Újabb férfimagazin? De akkor mi lesz a család gyarapításával? Vagy Hajdúék lemondtak arról, hogy növekedjen a família tagjainak száma?

– Tőlem már most is jöhetne a következő baba, de Petivel megbeszéltük, hogy csak két-három év múlva lesz aktuális a dolog. Nem is tudom, hogy nők miért várnak harminc-negyven éves korukig az anyaság érzésével. Szerintem annyira jó, hogy minél korábban megtapasztalja valaki, annál jobb – beszélt az anyaságról is cseppet a Tabui TV-nek Hajdú Péter felesége. – Jelenleg heti két alkalommal használunk babysittert. Van egy szokásos szombat esti vacsoránk a férjemmel, az a két-három óra csak a miénk. Peti akkor segít be, amikor otthon van, és akkor pont addig játszik a babával, amíg el nem kezd sírni. Ő a jó részeket vállalta magára: a fürdetést és a játékot – fejezte be a családi idilljük elbeszélését Sarka Kata.

Ha nekünk kellene választanunk, hogy vetkőzés vagy újabb gyerek, bizony előbbi mellett tennénk le a voksunkat. De mit szól mindehhez Hajdú Péter?
Forrás: HírExtra/Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását