2024. május 12. - Pongrác

Bokros kész a vitára

Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti listavezetője, minden listát állító párt jelöltjével kész a nyílt vitára és programja megvitatására - írta szerdai közleményében Dávid Ibolya, az MDF elnöke.
2009. május 6. szerda 17:02 - HírExtra
Az MDF azt üzeni az MSZP és a Fidesz listavezetőjének, hogy nem kell félniük Bokros Lajostól és egy valóban demokratikus, szakmai vitától - olvasható a dokumentumban.
Dávid Ibolya közölte: pártja szerint a magyar választóknak joguk van ahhoz, hogy minden európai parlamenti listát állító párt jelöltjével és programjával megismerkedjenek.

Bokros Lajosnak és az MDF-nek konkrét programja és javaslatai vannak a válság hazai és európai szintű megoldására, amelyről kész vitázni az EP-választáson elinduló pártok listavezetőivel - tette hozzá.

Az MDF felhívja a két nagy párt figyelmét arra, hogy az Európai Parlament "szerencsére" nem a kétpártrendszerről szól, Magyarország pedig nem a belpolitikai csatározásoktól lesz versenyképes Európában - hangsúlyozta Dávid Ibolya.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását