2024. május 4. - Mónika, Flórián

Feljelentették a fideszes képviselőt

Feljelentette fideszes képviselőtársát a XV. kerületi önkormányzat egyik szocialista tagja - tájékoztatta Hajdu László polgármester kedden az MTI-t.
2009. május 5. kedd 19:39 - HírExtra
Hetyei László az MTI-hez eljuttatott feljelentés szerint azért fordult a rendőrséghez, mert szerinte nagy nyilvánosság előtt a becsületébe gázolt képviselőtársa, a parlamenti mandátummal is rendelkező László Tamás, amikor a múlt szerdai, nyilvános testületi ülésen azt mondta, ha a szocialista képviselő megszavazza az egyik előterjesztést, "akkor saját magamat köphetem szemen".

(A szintén megküldött szó szerinti jegyzőkönyvben ezzel szemben az szerepel László Tamás kijelentéseként, igen szavazata esetén a szocialista politikus "azt hiszem, saját magát köpi szemen".)

Hétfői közleményében az ellenzéki politikus arról számolt be: a múlt heti testületi ülés szünetében több tanú jelenlétében, trágár szavak kíséretében életveszélyesen megfenyegette őt Hetyei László, ám sem a szocialista polgármester, sem az MSZP frakcióvezetője nem tett semmit az ügyben; ezt követően bejelentést tett a kerületi rendőrkapitányságon. Mint írta, "jogvégzett képviselő, pontosan tudja, hogy mit beszél, és annak milyen jogi következményei lehetnek" - olvasható a Hetyei László (MSZP): "szétverem a fejedet" című közleményében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását