2022. augusztus 12. - Klára

Ön hülyét csinálna magából egymillióért? - elképesztő képekkel!

Ön hülyét csinálna magából egy millió forintért? Nem kell hozzá mást tennie, mint magas sarkú cipellőben végigfutnia egy távot.
2009. május 4. hétfő 17:59 - HírExtra
A Glamour névvel futó női magazin nem a magas röptű tudományos és kulturális elemzéseiről híres, mindezt pedig képes időről-időre be is bizonyítani: idén is megrendezi például „nagy sikerű, és nem épp mindennapi” tűsarkú-futóversenyét. A Stiletto Run-on az az egyetlen szabály, nincsenek normális szabályok – minimum nyolc centiméteres sarkú cipőben és divatos ruhában kell odaállniuk a kalandvágyó nőknek a nagyjából száz méteres táv rajtjához. A végső győztes egy millió forintot kap.

Természetesen a magyar celebek nem is lennének igazi celebek, ha nem képviseltetnék magukat a nemes megmérettetésen.

– Nagyon jól éreztem magam tavaly is – mondta például Dombóvári Vanda. – Imádom az ilyen mókás, bolondos dolgokat, kacagtam végig a futás alatt – mesélte az idén már másodszor induló műsorvezető.

Lesznek azonban újoncok is, például Argyelán Kriszta. A Danubius Rádió műsorvezetője először érez késztetést arra, hogy május 23-án nyolc centis tűsarokkal tegye magát közröhej tárgyává a nagy futáson.

– Rengeteget járok gyalog, így inkább sportos cipőket hordok, szerintem tűsarkú még nem is volt a lábamon – vallotta be a rádiós. – Éppen ezért egy kicsit tartok is a versenytől – tette hozzá Argyelán. – Már arra is gondoltam, hogy beszélek az edzőmmel a verseny előtt, készítsen fel pár speciális gyakorlattal a futásra – tette hozzá a rádiós.

Vajon megéri nekik kiröhögtetni magukat ezen a flúgos futamon? Hiszen az egymilliót csak egyetlen hölgy kaphatja majd meg, a futamot nyomon követő férfiemberek viszont életre szóló élménnyel lesznek gazdagabbak…
Forrás: HírExtra/Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását