2024. május 4. - Mónika, Flórián

Horváth Éva csak párszor volt szerelmes

Horváth Éva és Dér Heni mindössze párszor, míg Debreczeni Zita össze sem tudja számolni, hányszor volt már szerelmes.
2008. május 15. csütörtök 06:58 - Hírextra
Mi másról is csacsogna három csinos, fiatal hölgy egy laza koktél mellett, mint az egykori szerelmekről, ideálokról és természetesen az elvárásokról.

- Fiús csajnak tartom magam, hiszen egész eddigi életemben csak pasik vettek körbe. Fiúkkal játszottam kislányként, és most felnőttként is főként fiúkkal vagyok. Nem biztos, hogy ez előny, sőt szerintem ez inkább hátrányt jelent egy kapcsolatban. Hiszek a nagy ő létezésében, de azt is tudom, hogy megtalálása nem egyszerű. Sok-sok rossz kapcsolatban kell tapasztalatot szerezni ahhoz, hogy végül megtaláljam az igazit, és mint a mesékben, boldogan éljünk együtt életünk végéig – meséli Dér Heni, énekesnő.

- Nekem borzasztó nagy szívem van: gyermekkoromban rengetegszer voltam szerelmes, felnőttként azonban már csak háromszor. Régebben imádtam a rossz fiúkat, most azonban a biztonság a legfontosabb a számomra – vallja Debreczeni Zita, modell.

- Nem nehéz utánaszámolni, eddig összesen kétszer voltam igazán szerelmes. Lehet, hogy magasak az elvárásaim, például én igenis szeretem, ha udvarolnak és bókolnak. Szerintem nem a nőnek kell megtennie az első lépést. Egyáltalán nem kedvelem a kigyúrt férfiakat, engem inkább értelemmel lehet levenni a lábamról. Szeretem a rosszfiúkat, ugyanis ettől lesz igazi kihívás egy kapcsolat. Imádom, ha meglepnek valamivel, esetleg azzal, hogy felbukkan egy nem várt időpontban egy csokor virággal. Szeretek felnézni az aktuális partnerre, tanulni tőle, és élvezni az együtt töltött időt – ábrándozott el Horváth Éva, modell és műsorvezető.

Abban mindhárom szépség egyetért, hogy egy férfi legyen őszinte, humoros, és intelligens. Ennek a három feltételnek azonban egyre kevesebben tudnak megfelelni.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását