2020. október 20. - Vendel

Szegény tinisztár, hülyét kap a fikázástól!

A 16 éves tinisztár teljesen kiakadt, mert az újságok most a testalkata miatt cikkeznek róla ahelyett, hogy a filmjéről áradoznának.
2009. május 3. vasárnap 08:52 - HírExtra
Miley Cyrus nemrég debütált új alkotásával, a Hannah Montana filmváltozatával. A premieren megőrültek érte a rajongók, de az azt követő sajtótájékoztatón Miley már nem mosolygott olyan szívesen. Nem bírt megálljt parancsolni az indulatainak, és szidni kezdte a pletykalapokat.

- Folyton az embereket pásztázzák, és ha kicsit kevesebb vagy több kiló vagy a megszokottnál, akkor egyből anorexiás és kövér leszel. Szerintem az összes ilyen vacak lap kukába való, ráadásul rossz hatással van a rajongóimra is – panaszkodott az ifjú énekesnő.

Miley egyébként is szívén viseli a fanok sorsát: minden alkalommal, amikor hatalmas tinitömeg várja őt, boldogan libben oda hozzájuk, és osztogat autogramokat. Az angol premieren még az egyik rajongó gitárját is elkérte, és azon játszott egy keveset. A gitár azóta valószínűleg vitrinbe került, és a tulajdonos 50 év múlva büszkén mutogatja majd az unokáinak. Persze, lehet, hogy nekik majd azt is el kell magyarázni, hogy ki is volt az a Miley Cyrus.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását