2024. május 2. - Zsigmond

Naomi Campbellnek adott interjút az elnök

Hugo Chávez venezuelai elnök kedveli Károly herceget, Busht őrültnek tartja, és Fidel Castro szerinte az elegancia mintaképe - derül ki a Naomi Campbellnek adott interjúból, amelynek részleteit hétfőn tette közzé a brit GQ Magazine.
2008. január 8. kedd 07:20 - Hírextra

Chávez elmondta a szupermodellből lett újságírónőnek, Naomi Campbellnek, hogy a király meztelen: Bushnak befellegzett, az amerikai "birodalom hanyatlásának vagyunk tanúi". Elismételte meggyőződését, hogy mint a Bush-kormányzat ádáz ellenségét az amerikai hatóságok el akarják tenni láb alól.

Az elnök decemberben elvesztett egy népszavazást, így nem sikerült kiterjesztenie hatalmát és intézményesítenie XXI. századi szocializmusát.

Chávez szerint az elegancia példaképe a kubai diktátor, Fidel Castro. "Egyenruhája kifogástalan, csizmája tükörfényes, szakálla előkelő" - mondta Campbellnek, aki megkérdezte az elnököt, hogy fényképeztetné-e magát meztelenül, mint Vlagyimir Putyin, mire Chávez azt felelte: "Miért ne? Fogja csak meg az izmaimat!"


Campbell szerint bár az interjú vitákat válthat ki, a célja az volt vele, hogy ne mint politikust, hanem mint embert mutassa be Hugo Chávezt.

"Félelmet nem ismerő embernek láttam, de nem ijesztőnek vagy esztelennek. Remélem, hogy Venezuela kapcsolata az Egyesült Államokkal megjavul a közeljövőben" - írta Campbell.

A teljes interjú a GQ Magazine februári számában lesz olvasható.

A magazin azt írta, hogy Campbell más hírességekkel is készít még interjúkat, így nemcsak politikusokkal, de különféle sztárokkal is a sport vagy a szórakoztatás világából. Következő interjúalanya Lewis Hamilton Forma-1-es autóversenyző lesz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását