2024. április 19. - Emma

Durva képek! Serdülők estek egymásnak, iszonyatos tömegverekedés - videóval!

Elképesztő. S egyben elkeserítő. Tizenöt éves hokisok verték halomra egymást Oroszországban meccs közben. Nézze meg Ön is a megdöbbentő képeket!
2009. április 23. csütörtök 07:22 - HírExtra
Elképesztően durva tömegverekedéssé fajult a hétvégi szamarai jégkorong Tretyak-kupa (orosz serdülőcsapatok számára rendezett torna) bronzmeccse. A Lada Togliatti és a Himik Voszkreszenszk tizenöt éves játékosai ugyanis sutba dobva mindenféle elképzelést a fair playről iszonyatos tömegverekedésbe kezdtek az egyébként a Himik által 5-2-re megnyert meccs végső dudaszója után.

A mérkőzés után egy srácot komoly fejsérülésekkel és agyrázkódással vitték kórházba. A csapatok játékosai és az edzők eddig nem nyilatkoztak arról, mi váltotta ki a szinte még gyerek hokisok ilyen mértékű egymás elleni haragját. Alekszandr Csebotarjov, a Lada első embere azonban komoly szankciókat helyezett kilátásba csapatával szemben.

Oroszországban, az orosz ligákban és az összorosz kirakatbajnokságban, a KHL-ben is elég gyakoriak a verekedések – a jégkorongban egyébként is kultúrája van a bunyónak. Arra azonban, hogy tizenegynéhány éves kissrácok csépeljék egymást esztelenül még az oroszoknál sem volt példa. Az esetet súlyosbítja, hogy állítólag maguk az edzők biztatták verekedésre a játékosaikat.

Ezek a képsorok bizony nem válnak jó reklámjává a jégkorongnak, főleg nem a közelgő A csoportos világbajnokság előtt.

S még valami: szerda este a magyar jégkorong válogatott az oroszokkal játszik felkészülési mérkőzést a svájci Sierre-ben…
Forrás: HírExtra/kp.ru
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását