2024. április 19. - Emma

Két nappal korábban varázsol el Harry Potter

Két nappal a korábban tervezett előtt, július 15-én tartják a Harry Potter és a félvér herceg című fantáziafilm mozipremierjét.
2009. április 16. csütörtök 12:50 - HírExtra
A Variety filmes szaklap azzal magyarázta a Warner Bros. újabb időpont-módosítását, hogy a filmstúdió rendszerint szerdán mutatja be nagy nyári sikerfilmjeit.

A hatodik Potter-kaland eredetileg tavaly novemberben került volna a közönség elé, azonban a stúdió nagyobb bevételt remélt a nyári szezontól, ezért július 17-ére, péntekre változtatta az észak-amerikai premiert. (A magyar nézők július 23-tól láthatják a filmet.)

A J. K. Rowling hétkötetes varázslósagájából születetett filmsorozat rajongói már most bekarikázhatják naptárukban a 2010. november 19-i és a 2011. július 15-i időpontot: ekkor kerül mozikba a varázslótanonc utolsó kalandja, a Harry Potter és a halál ereklyéi első, majd második része.

A hetedik, befejező történetet ugyanis kettébontva tárják a közönség elé, hogy a terjedelmes kötet minél hívebben jelenhessen meg a filmvásznon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását