2024. április 18. - Andrea, Ilma

Döbbenet! Csúnyán átverték Kánya Katát!

Kánya Kata sikeres társkereső irodát működtet, mégis egy egész másik oldalon keres társat – legalábbis valaki hirdet a nevében. Egy hoppon maradt férfi mocskos bosszúja? Vagy egy ismeretlen tréfának szánt sértése? Kiderítettük!
2009. április 16. csütörtök 12:50 - HírExtra
„Egy barátnőm irányított ide, mert állítólag itt nagyon sok kedves, okos, helyes férfi van. Nem hazudok, én már elmúltam (nem idén) ötven, de ha azt írom, most nem látna, igaz…” – írja magáról egy magát Katának nevező hölgy az egyik legnépszerűbb, és legkeresettebb (pont emiatt a legtöbb regisztrált és fizető ügyféllel rendelkező) társkereső portálon. Fénykép is van. Nini, ez nem Kánya Kata? De bizony, hasonlít rá…

Csakhogy. Kánya Kata saját társkereső irodát üzemeltet, melyre igen büszke is. Akkor miért szorulna más oldalak segítségére? Sőt, eleve felvetődik a kérdés: miért szorulna egyáltalán egy ereje teljében lévő, sikeres vállalkozó, volt újságíró, tévés közszereplő a társkereső portálok segítségére?

„Semmi közöm ehhez a hirdetéshez”

Hacsak nem… Hát persze! Valaki csúf tréfát űzhet a pont ezzel a húzással valóban elég komolyan megsebezhető Kánya Katával! Ő maga egyébként szintén megdöbbent a dolgon – a HírExtra újságírójától tudta meg, hogy kint van a képe azon a bizonyos társkereső oldalon.

– Hogy micsoda? – kérdezett vissza Kánya kérdésünkre, miszerint mit keres egy sikeres társkereső irodát működtető üzletasszony hirdetése egy másik hirdető portálon. – Semmi közöm ehhez. Nem hirdetek semmilyen társkereső oldalon, nem értem, hogyan került a hirdetésem oda– háborodott fel teljes joggal Kánya Kata a tőlünk hallottakon.

Valaki azonban mégis csak kitette azt az ominózus lapot kis hazánk egyik legnagyobb ismerkedős portáljára, s a tettesnek minden bizonnyal volt valami indítéka is erre a cselekedetére.

Ki vetemedik ilyen aljasságra?


Kánya Kata azonban csak találgatni tud, hogy ki lehetett „jóakarója”, ki követhette el ezt a nagyon súlyos erkölcsi támadást ellene.

– Ha egy férfi úgy érzi, hogy sérelem érte, sok mindenre képes – tette azért még hozzá a csúnyán átvert színésznő-üzletasszony, s még egyszer hangsúlyozta: semmi köze a neten a mai napig fellelhető hirdetéshez, és mindent elkövet azért, hogy minél hamarabb leszedjék a fényképét az ominózus oldalról.

Tanulság? Valaki nagyon csúnyán el akart bánni Kánya Katával – a maga kisstílű és undorító módján. Vajon egy csalódott férfi akart ilyen módon bosszút állni a még mindig jó karban lévő művésznőn? Vagy egy féltékeny nő aljas lejáratásáról van szó? Esetleg a konkurencia akarta lejáratni Kányát és jól menő irodáját?

Ez az talán, amit soha nem tudunk meg. Egy a Kánya Kata „áloldalához” hasonló hirdetést összehozni ugyanis nem nagy kunszt. Mindössze egy kép, meg néhány alapvető, ezer forrásból megtudható adat szükségeltetik hozzá.

Meg persze arcátlanság és igénytelenség – nem is beszélve a határtalan pofátlanságról.

Hisz Önök sem repesnének a boldogságtól, ha úgy látnák viszont saját arcképüket egy társkereső oldalon, ahogy azt nem szeretnék…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását