2024. április 29. - Péter

Drogfüggő barátnőjével bulizik Paris Hilton

Lindsay Lohan múlt hétvégén lelépett a rehablitációs klinikáról, felcsörögte Paris Hiltont, majd alaposan belehúztak az éjszakába.
2007. február 6. kedd 12:33 - Hírextra
A fiatal sztár januárban önként jelentkezett egy rehabilitációs intézetbe, hogy megszabaduljon alkohol- és drogfüggőségétől, írja a hirado.hu. A kllinikát azonban afféle szállodának tekinti, hiszen nem csak aktuális filmje forgatására jár ki, hanem vásárolgatni és barátokkal lődörögni is. Magatartása és az őt megillető különleges bánásmód állítólag rendkívül idegesíti az intézmény többi páciensét.

A színésznő szóvivője erre úgy reagált, hogy "Lindsay egyáltalán nem részesül különleges bánásmódban. Ez nem a Betty Ford Klinika, ahova bezárják az embert. Itt van szabadidő!"

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Lindsay annyira meg akar gyógyulni, hogy a kezelés végéig új filmszerepet sem hajlandó vállalni, még akkor sem, ha azért milliós nagyságrendű gázsit kap. Lehet, hogy egyszerűen csak a munkától ment el a kedve?


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását