2024. május 9. - Gergely

Gyenesei István meglepte a médiatanárokat

Sokakat váratlanul ért Gyenesei István miniszter megjelenése a MÉTA összejövetelén a budapesti Pallas Páholyban: a Médiatanárok Köre épp a kitüntetések értékéről vitázott, amikor betoppant az önkormányzati miniszter.
2009. március 31. kedd 13:32 - HírExtra
„Igyekeztem elszabadulni a Parlamentből, mert olvastam a meghívójukban, hogy nincsenek túl nagy véleménnyel a központi kitüntetésekről. Nem teljesen értek egyet Esterházy Péterrel, aki szerint a díj annak fontos, aki adja. Ezért gondoltam, hogy meglepem önöket” – mondta mosolyogva a pálinka-gyűjteményéről is híres Gyenesei István, kezében több butéliával. Az üvegeken ott díszelgett a felirat: „Pártsemleges Jókedvet!”.



A „Mit ér az újságíró, ha elismerik?” címet viselő rendezvény vendégei közül – Árpási Zoltán, Bodor Pál és (mindketten Táncsics-díjasok), valamint Wisinger István (Aranytollal kitüntetett) – nevetve-örülve-komolyan vették át „a világ legértékesebb kitüntetését”, amiért nem kért semmit a miniszter és amivel nem is jár semmi, hacsak nem a pártsemleges jókedv.

Forrás: ÖM sajtó
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását