2024. április 28. - Valéria

Ékszerekre és készpénzre utazott a sorozatbetörő

Elsősorban készpénzt és ékszereket vitt el az az ismeretlen tettes, aki több mint tíz házba próbált betörni és hat épületbe be is jutott hétfőre virradóra Jászberényben.
2009. március 31. kedd 13:28 - HírExtra
Az elkövető a Dr. Varga László és a Gerevich Aladár utca hat házába tört be, azokból készpénzt, női táskát, személyes iratokat, bankkártyát és egy gépjármű pótkulcsait vitte magával - mondta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-kapitányság sajtószóvivője.

A Gerevich utca egyik házának lakója a betörő által csapott zajra felriadt, és kiabálásával elérte, hogy az elkövető kiszaladt az épületből. Egy másik lakó csak hétfőn reggel észlelte, hogy lakásának ajtajába beletörték a zárat, de a betörő valamilyen okból innen is továbbállt - tette hozzá Szabó Zita százados.

Mint megjegyezte, a sorozatbetörés végrehajtója megdöbbentő merészséggel követte el tettét, hiszen éjszaka az emberek otthon vannak, igaz, általában alszanak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását