2024. március 29. - Auguszta

Botrány! Csalnak az RTL Klub játékában?

Egymillió-hétszázezer forint. Ennyi pénzhez segítette hozzá Sebestyén Balázs műsorvezető A széf című műsorban a játékosokat csalással – legalábbis ezt állítja egy felháborodott néző.
2009. március 27. péntek 13:58 - HírExtra
A szemfüles néző saját bevallása szerint szerda este megdöbbenve látta, amikor A Széf című kvízműsorban egy fiatal pár úgy vitte el a nyereményt, hogy szinte egyetlen kérdésre sem adott helyes választ.

Szerencséjük volt? Vagy valaki segített nekik a helyes széf kiválasztásában?

A történet és a játék lényege az volt, hogy mivel a két játékos, Beatrix és Attila nem bízott magában a döntőbeli öt kérdést feladva a hat széf közül kényszerült választani. Hatból a tutira bökni pedig nem kis teljesítmény.

A Blikk egyik felháborodott televíziónézője szerint Sebestyén Balázs, a műsorvezető nyilvánosan megmutatta a játékosoknak, melyik széfben található a nyeremény! Ezt pedig csalásnak hívják. Nem csak az RTL Klubnál, mindenhol…

– Jól látszik, hogy „hármat” mutat az ujjaival, amikor a következő mondatot mondja: „Ugye mondtátok, hogy szeretnétek elvinni a kislányotoknak a pénzt” – idézte fel a felháborodott néző a műsor kritikus pillanatait.

Önök mit gondolnak az esetről? Nézzék meg az alábbi vidót és döntsék el, csalt-e Sebestyén Balázs (a videó az RTL Klub hivatalos oldaláról szárnazik).

S hogy miként történt a műsorban? Sebestyén Balázs úgy tartotta a kezét, hogy csupán három ujja látszott a kezében levő papírhalmaz közül! Ráadásul ezek után Beatrix és Attila, a játékosok egy percig sem gondolkodtak azon, melyik széfre bökjenek rá.

Hogy, hogy nem, de a hármas számút választották…

Lett is nagy öröm, ugyanis meglepő módon jól döntöttek, a széfben ott volt a pénz.

Sebestyén Balázs azonban határozottan cáfolta a vádakat.

– Nem segítek a játékosoknak, pláne nem úgy, hogy az ujjaimmal mutatom meg a helyes választ – tagadott Balázs. – A legalapvetőbb kezdő műsorvezetői hiba lenne, ha ilyet tennék. Egyszerűen szerencséjük volt, ráadásul emlékezetem szerint nem ők voltak az elsők, akiknek hat széf közül sikerült kiválasztania a helyeset – hárította el határozottan a „rágalmakat” a műsorvezető.

Persze mi elhisszük neki. Önök hogy vannak vele?
Forrás: HíreXtra/Blikk fotó: Bársony Bence
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását