2024. április 29. - Péter

9 milliót buktak el

Zsuzsa és Viktor az eljegyzést tervezgeti, a hölgy a gyűrűt is kinézte. Mindketten tanárként dolgoznak, és már három éve egy helyen oktattak, amikor egyszer csak beléjük csapott a villám! Azóta tart a szerelem.
2008. december 13. szombat 16:11 - Hírextra
Az volt a tervük, hogy ha győztesként távoznak A Széf stúdiójából, meg is szervezik az eljegyzést. Ám a nagy esemény most tolódik egy kicsit, a páros ugyanis – bár egy karnyújtásra voltak a mesés nyereménytől – közel 9 millió forintot bukott el a döntőben.

- Nem volt taktikánk, itt sok múlik a szerencsén. És én azt hittem, a megérzésen is – mondta Zsuzsa az RTL Bulvárnak. – Sajnos, ez nem jött be, a pénz olyan széfben volt, amire nem is gondoltunk előtte. Talán mégsem működik a női megérzés? Pedig milyen sokat nyerhettünk volna!

A páros a játék öröme miatt jelentkezett a műsorba, és természetesen néhány millió sem jött volna rosszul.

- Szeretem a vetélkedőket, ha otthon nézem, rengeteg mindenre tudom a választ. A nyereményt tudtuk volna mire költeni, tíz éves kisfiamnak például megígértem, hogy választat egy utazást. Londonba szeretett volna elmenni, ugyanis 2006-ban második lett ott egy szépségversenyen. Imádunk utazni a párommal, nagy vágyunk ismét eljutni Ibizára, ahol már voltunk együtt, és hatalmas élmény volt.

A nyeremény egy részét lakáshitel törlesztésre fordítottuk volna, de mindenképpen szerettünk volna belőle valami maradandó emléket, mint az utazás. És megtartottuk volna az eljegyzést is, amit már tervezünk, és abban maradtunk, ha nyerünk, bármilyen gyűrűt választhatok. A kisfiam azonnal sírva fakadt, amikor rossz széfet nyitottunk ki, nálam hazafelé tört el a mécses. Belegondoltam, hogy mennyit nyerhettünk volna, főleg a tanári fizetéshez képest!

Persze a szerelmespár azért nem mondott le az eljegyzésről, attól függetlenül, hogy nem lettek milliomosok, szeretnék összekötni az életüket, és közös babát is terveznek.

Zsuzsa azt mondja, A Széf után csak még jobban kedvet kapott, és egészen biztos, hogy ezentúl minden játékra jelentkeznek, amire csak lehet.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását