2024. március 29. - Auguszta

Agyhalál! Sebestyén Balázs új műsora: "Ebben nem kell az értelmet keresni!"

Kalandra fal! Új műsorral jelentkezik májustól az RTL Klub. Vidámnak, pörgősnek harangozzák be. Győzike, Szabó Győző és a többiek – nézhető lesz egyáltalán ez a műsor?
2009. március 25. szerda 16:59 - HírExtra
Májustól vadonatúj, napi szórakoztató műsorral jelentkezik az RTL Klub, aminek a két dzsungelben összeszokott jómadár, Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesz a házigazdája.

Kalandra fal!


Hogy miről fog szólni a Kalandra fal! című produkció? A műsorban két sztárokból álló háromfős csapat kap helyet, akiknek a sötétből előbukkanó, kerekeken mozgó, falba vájt, különböző alakzatú lyukakat kell testtartásukkal megformázni. Ha ez nem sikerül nekik, akkor a közeledő fal betolja őket egy medencébe, és a vízbe esnek.

Hm, sok-sok celeb fog elázni ebben az agyament játékban…

– A műsor egyetlen lényege a szórakoztatás – tudhatjuk meg Sebestyén Balázstól. – Ebben nem kell az értelmet keresni, talán nem is az a fontos, hogy ki nyer, vagy ki veszít, hanem az önfeledt nevetés. Janitól és tőlem ugyanazt várhatják majd, mint a dzsungelben, osztjuk majd a sztárokat és nevetünk is rajtuk – tette hozzá mosolyogva Balázs.

Könnyed szórakozást ígérnek


– Nagyon örülök a feladatnak, jó lesz megint Balázzsal együtt dolgozni a tévében – áradozott Vadon műsorvezető társáról. – Remélem, hogy ez is testhezálló szerep lesz számomra. Bár jellegében a műsor más, mint a Celeb vagyok..!, a mi stílusunk azonban ismerős lesz! Vidám, pörgős, helyzetkomikumra épülő játék lesz, amiben nem fognak csalódni a könnyed műfaj kedvelői – tette hozzá Vadon Jani.

A Kalandra fal! a japán Human Tetris (Emberi Tetris) néven ismert játék legújabb változata, ami mára 15 országban aratott sikert, az interneten rendkívüli népszerűségre tett szert, a YouTube-ról kilenc hónap alatt hétmilliószor töltötték le a műsor videóit. A show-t többek között Argentínában, Dániában, Ausztráliában, Angliában és Amerikában vitték sikerre Hole in the wall néven.

Kérdéses, hogy nálunk meghódítja-e a közönséget ez a magyar televíziókban még soha nem látott koncepciójú játék…
Forrás: RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását