2024. április 29. - Péter

Sebestyén Balázs: Vége!

A népszerű műsorvezető a minap megdöbbentő bejelentést tett.
2009. március 17. kedd 08:59 - Hírextra
Sebestyén Balázs a népszerű, több éven át futó Balázs show után a Kész átverés című műsornak is búcsút intett.

Balázs a jövőben a tévézés helyett inkább a rádiózásra koncentrál. A Danubius Rádióban fogja továbbra is vezetni a Danubius Piritós című reggeli műsort. Az utóbbi időben ez a műsor egyre jobban megszorongatta a konkurens Sláger Rádió reggeli, Bochkor-Boros páros vezette műsorát.

Sebestyén Balázs két és fél éve vette át a Kész átverés műsorvezetői és szerkesztői stafétáját Jáksó Lászlótól. Mára azonban már kissé belefáradt, ezért – Vadon Jánossal együtt – kiszállt belőle. A műsor koncepciója is változik: az eddig átvertekből átverők válnak. Már meg is vannak az első új műsorvezetők: Balázs a múlt héten Bárdosi Sándornak és Fekete Pákónak adta át a feladatot.

„Két és fél évig csináltam a Kész átverést, de az utóbbi időben már nem éreztem benne kihívást. A műsor nem szűnik meg, a stáb is ugyanaz maradt, csak mi szálltunk ki a készítéséből Vadon Janival, aki a gegcsapatot erősítette. Rengeteg vidám percet éltünk át a forgatások alatt, a legjobban Növényi Norbert coming outján szórakoztunk.

A Kész átverés továbbra is jó kezekben van. Annak idején, amikor elvállaltam, leszögeztem, hogy csak addig csinálom, amíg százszázalékosan eleget tudok tenni a feladatnak. A reggeli rádiózás is egész embert kíván, ezért megbeszéltem az RTL Klub vezetőségével, hogy hadd szálljak ki a Kész átverésből” – árulta el Balázs az egyik bulvárlapnak azt, hogy miért száll ki.

Egyúttal igyekezett megnyugtatni a rajongóit:

„Továbbra is csinálom A Széfet, és egyéb műsorok is kilátásban vannak, de erről egyelőre nem nyilatkozom. A Danubius Pirítós hallgatottsága nagyon jól alakul, ezért is helyeztem előtérbe, mert az eddig elért eredményünk nagy inspirációt ad a további munkához. Mindennap 4.40- kor kelek, és onnantól rádiózás, majd forgatások: sok a munka, de jól bírom, és nagyon élvezem” – mondta lelkesen a népszerű – most már elsősorban rádiós – műsorvezető.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nussi63
2009. március 18. 06:27
Remélem jobb lesz a kész átverés, mert számomra nem volt szorakoztató. De, hogy Pákó csináljon egy műsort, akinek egy szavát nem lehet érteni? Nem ért semmihez, sötét, mint a belsőzsebem. Meg áll az ember esze.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását