2024. július 21. - Dániel, Daniella

Mitől nőttek így meg Paris Hilton mellei?

Paris Hilton mellei egyik napról a másikra a kétszeresükre duzzadtak, ezt a hírt pedig nem hagyhatja ki egyetlen, magára valamit adó bulvárlap sem. Három lehetséges magyarázat van arra, mitől nőttek meg hirtelen a botrányhősnő keblei.
2008. június 29. vasárnap 07:30 - Hírextra
A szőkeség a minap meglehetősen feszes dekoltázzsal állított be egy partira. A varázslatos kebleket egy melltartó mellékhatásának, műtétnek vagy akár terhességnek is köszönheti a Hilton-lány.

1. verzió: Paris Hilton terhes.

A 27 éves sztárnak igencsak igyekeznie kell, ha Nicole Richie példáját akarja követni. Köztudott, hogy a szállodalánc-örökösnő veszettül féltékeny kebelbarátnőjére, aki nemrég adott életet első gyermekének, és azóta a boldog családanyák hétköznapjait éli. Paris saját bevallása szerint rátalált már a nagy Ő-re a 29 éves Benji Madden személyében, mire várna még? Paris terhességét azonban maga Paris cáfolta a napokban, tehát nem valószínű, hogy az első mellnövelő verzió a valós.

2. verzió: Paris Hilton megoperáltatta melleit.

Ennek a lehetőség azért sanszos, mert a botrányhősnő rendszeresen a két sztármamával, Christina Aguilerával és Nicole Richie-vel szaladgál a vörös szőnyegen. Nekik pedig a szoptatástól hatalmasra duzzadtak a melleik. Ha Paris nem terhes, akkor valószínűleg a műtétet választotta kisebbségi komplexusainak megoldására.

3. verzió: Paris Hilton vett egy push-up melltartót.

Az is lehet, hogy a sztár nem híve a művi megoldásoknak (bár külsejét elnézve ez erősen kétséges), és csupán a 21. század egyik legnagyobb felfedezéséhez, a push-up-hoz nyúlt a rendezvény kedvéért.

Azt, hogy melyik verzió a helyes, mindenki döntse el maga. Egy azonban biztos: Parisnak már megint sikerült a semmivel magára vonnia a figyelmet.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását