2024. március 29. - Auguszta

A kakacsata vége: Clorox-al a lángoló mobil WC-k ellen

Ha eddig a Clorox-ot a baktérium elleni hadviselés élharcosaként ismertük, most, mint a mobil higiéniát fenyegető, gátlástalan pirománia legádázabb ellenségeként vonul be a köztudatba.
2009. március 23. hétfő 18:50 - Biga
A hatóságok egyszerűen tanácstalanok a csaknem 50 ezer dollárnyi kárt, és több mint 25 megszenesedett szarkupacot maga mögött hagyó garázdaságok nyomán. A rossz szagú helyszínek felett kérdőjelet formáz a megriadt legyek tömege: sem ők, sem a művezetők, sem a hatóságok nem tudják, hogy vajon az ökoterroristákról van szó, akik ilyen sajátságos módon kívánnak tüntetni a Föld felborulni kész tápanyagegyensúlya miatt, vagy csupán részeg egyetemisták állítanak lángoló mementót egy-két rosszul sikerült statika-, vagy magasépítészet vizsga után.

Legyen szó róluk, vagy valami beteg piromániásról, akinek az olvadó műanyagban pácolódó fekália okoz perverz kéjt, a Clorox végre hangos megállj-t parancsolt. El is vártuk ezt egy olyan hírneves cégtől, aki mögött már évtizedes tapasztalat áll a kakafronton. Hála a fertőzés elleni kampányuknak, senkire nem ugrálnak rá azok a fertelmes, a TV reklámokból olyannyira jól ismert bestiák, amikor az ember épp megfeledkezve magáról, legelemibb szükségszerűségének hódol.

Szóval a Clorox most 5 ezer dollárt ajánlott fel egyetlen olyan tippért, mely a notórius budi-gyújtogatók kézre kerítésének hogyanját jelölné meg. Ha a ez még mind nem lenne kellőképpen nagylelkű és elkötelezett, a Clorox egy speciális retyó-brigád összetrombitálását is sürgeti.

A címer kiötlése talán még nem is annyira problémás, a felvarrókon mondjuk egy komfortos klozet lehetne látható, amiből a kifreccsenő vízsugár eloltja a lángra kapott, és még mindig a nadrágját igazgató építkezési munkást. Viszont az, hogy a különítmény akcióterve pontosan miben is állna, már egészen más kérdés. Talán térfigyelő kamerákat és szigorított beléptetést tudnék javasolni.
Forrás: HírExtra / Idaho Press
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását