2024. április 29. - Péter

Újra Scully szerepében Gillian Anderson

"Kicsit furcsa volt. Zavarba ejtőbb, mint vártam" - nyilatkozta Gillian Anderson, az X-akták című egykori sikeres filmsorozat Scully ügynöke a széria nyomán készült második mozifilm bemutatása előtt a The Newsweek riporterének.
2008. július 21. hétfő 19:12 - Hírextra
 A filmsztár némiképp kétségbeesett, mikor kiderült, hogy olyasvalakivel beszélget, aki semmit sem tud a sorozatról, de azért megnyugtatta az újságírót, hogy szeret olyanokkal találkozni, akiknek gőzük sincs az egészről.

 Egyébként nem titkolta, hogy azért jobbra számított: azt gondolta, gyerekjáték lesz visszabújni a paranormális jelenségek után nyomozó Scully bőrébe, de váratlanul akkora ellenállás volt benne a szereppel szemben, hogy csak nehezen tudott ráhangolódni az új kalandra.

A harmadik gyermekét váró (öt és félhónapos terhes) színésznő legszívesebben utazgat, és házakat vásárol Londonban, Kaliforniában, Kanadában, meg egy másik országban, de ezt nem akarja a sajtó orrára kötni. A házakat aztán rendbehozza, és eladja - mesélte a hetilap munkatársának, aki egyik kollégájának azzal a véleményével is szembesítette, hogy őt "meginterjúvolni felér egy krokodillal való birkózással".
Anderson ezt a megjegyzést értetlenül fogadta, és arról is biztosította beszélgetőtársát, hogy nem harap, legfeljebb "képletesen".

    A Fox televízió sikerszériája, az X-akták 1993-tól 2002-ig futott Amerikában. Az X-akták - Hinni akarok (The X-Files: I Want to Believe) című második egészestés sci-fi július 25-én debütál a tengerentúlon, a magyar nézők pedig július 24-től találkozhatnak Scullyval és Mulderrel (David Duchovny) a mozikban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását