2024. május 3. - Tímea, Irma

Szédítő karrier: gettóból a 007-es karjaiba

A csúnya nevű, ám annál mutatósabb külsejű legközelebb a legújabb James Bond filmben mutathatja meg bájait...
2010. március 24. szerda 11:59 - HírExtra
Maga az érintett, becsületes nevén Olivia Wild ugyan még nem erősítette meg a hírt, de valljuk be, a Daily Mirror ritkán téved. A filmet amúgy nyáron kezdik forgatni, és másfél év múlva novemberben lenne a bemutatója.

Szép lassan kiderülnek a 23. James Bond film főszereplői. Nemrégiben bejelentették, hogy Sam Mendes felkérte a Gettómilliomos sztárját, Freida Pintót a főszerepre, ám újabb nagy név kerülhet a stáblistára.

Azon nem csodálkozunk, hogy Mendesnek is megtetszett a nemrégiben sorozatkirálynőnek kikiáltott Tizenhármas, több direktor is rákapott már, mióta feltünt a Dr. House-ban.

Wilde mostanában éppen Jeff Bridges-szel dolgozik a Torn Legacy című produkción, és miután megkeresték, a hírt nem erősítette meg, de túlzottan nem is tiltakozott ellene, bár egyelőre csak vicces feltételezésnek nevezte a Twitter oldalán.

Azt biztos, hogy az új Bond-filmen - mint az összes többi 007-es produkción - nagyrészt Angliában egy stúdióban dolgoznak majd a készítők, de külső helyszíni jelenetek is lesznek, amelyeket például Kabulban vesznek fel.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását