2020. január 25. - Pál

Új emberekkel, új politikátát hirdet a kis párt

Csak új emberekkel lehet új, hiteles politikát csinálni - hangoztatta Szabó Tímea, a Lehet Más a Politika és a Humanista Párt közös listájának vezetője az európai parlamenti képviselőjelölteket bemutató csütörtöki sajtótájékoztatón.
2009. március 19. csütörtök 12:58 - HírExtra
Kevés olyan ismert közéleti személyiség van, aki "nem kompromittálódott, nem kopott meg" mára - mondta, hozzátéve: nem "nyaralni", hanem dolgozni szeretnének az unió parlamentjében.

Szabó Tímea programjuk sarokpontjai között említette a kapitalizmus - elsősorban is a bankszektor - újraszabályozását, a vidékfejlesztés és az agrárpolitika támogatását, a fogyasztóvédelem, az élelmiszerbiztonság kérdését, valamint a határon túli magyar közösségek kulturális, nyelvi és önkormányzati autonómiájának támogatását.

A videotelefonon kapcsolt Ivády Gábor, Ivád polgármestere arról beszélt: sok olyan magára hagyatott, elkeseredett ember van ma, aki nem érzi, hogy bárki is kiállna értük.

Az eseményen elhangzott: civil és zöld szervezetek aktivistái mellett több művész is felkerült a listára; a 19. Lovasi András, a Kispál és a Borz, valamint a Kiscsillag, a 21. pedig Kardos-Horváth János, a Kaukázus zenekar frontembere, míg a 2. Cserhalmi György, a 22. pedig Fullajtár Andrea színművész.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását