2024. június 15. - Jolán, Vid

Befejezte munkáját az operatív törzs

A március 15-ei állami ünnepségsorozat különösebb rendbontás nélkül zajlott, így az utolsó esemény, a Művészetek Palotájában tartott díszelőadás után befejezte munkáját az operatív törzs - közölte a kormányszóvivő az MTI-vel vasárnap késő este.
2009. március 16. hétfő 01:13 - HírExtra
Budai Bernadett elmondta: a rendezvényeken 15 ezren vettek részt, a díszelőadáson nagyjából ezren voltak.

Közölte, a BRFK jelentése szerint mostanra nyugalom van azokon a helyeken is, amelyeken korábban rendzavarás volt. A mentőszolgálat az operatív törzs ülésén jelezte: korházi ellátás a rendezvényekkel összefüggésben nem volt, a rendbontások során sem.

A kormányszóvivő hozzátette: a tűzoltóság jelentős eseményről nem tudott beszámolni.
Budai Bernadett kitért arra, hogy a BKV tájékoztatása szerint napközben nem volt különösebb fennakadás a tömegközlekedésben, mostanra pedig visszaállt a szokásos menetrend. A kormányszóvivő ezzel összefüggésben megköszönte a budapestiek türelmét.
Az operatív törzs a nemzeti ünnepeken az állami rendezvénysorozatok idejére ül össze.

Tagja az Országos Rendőr-főkapitányság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Nemzetbiztonsági Hivatal, az Országos Mentőszolgálat, a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság, a Fővárosi Védelmi Bizottság, a BKV Zrt., továbbá a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációért felelős vezetője és az a vállalkozó, aki elnyerte a rendezvény megszervezésére kiírt pályázatot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását