2024. március 29. - Auguszta

Jobbik: Csatatér az egészségügy

Politikai csatatérré vált az egészségügy, ahol a betegek véreznek el - írja a Jobbik közleményében.
2018. március 4. vasárnap 16:04 - HírExtra
 
Modern kórház helyett zálogjoggal terhelt sugárterápiás gépek várják a daganatos betegeket Miskolcon, vagyis a jövőben a gyógyítás már nemcsak az orvosoktól függ, de a banktól is. Mindez nem egy közönséges kórházban történt meg, hanem a Fidesz által egy éve megálmodott „szuperkórházban”. Szuper. Egy bank kezében van a megye 700 ezer ellátottjának sorsa.

Mióta a miskolci szuperkórház létrejött, a hírek másról sem szólnak, minthogy az egyik KDNP-s kórházigazgatót menesztik, helyére kineveznek egy fideszes kötődésűt, aki megpiszkálja az elődje által megkötött, ezer sebből vérző szerződést, amellyel kiszervezték egy tanyagondnok által vezetett cégnek az onkológiát, mire az új igazgatót is menesztik. Látható, hogy a borsodi egészségügy politikai-gazdasági érdekkörök csataterévé vált, ahol a betegek fognak elvérezni.

A Jobbik véget fog vetni az egészségügyet is átszövő korrupciónak. Kórházainkat visszaadjuk a szakmának, a gyógyításnak, az egészségmegőrzésnek. Mutyi, hálapénz, várólista nélkül.
Forrás: hirextra.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását