2024. május 29. - Magdolna

A Fidelitas beépült az egyetem hallgatói közé

A Societas szerint a Fidelitas beépült a miskolci egyetem hallgatói önkormányzatába - mondta a szervezet miskolci elnöke szerdán sajtótájékoztatóján.
2009. március 11. szerda 14:12 - HírExtra
A politikus elmondta, hogy a Fidelitas a "hallgatói önkormányzatiság álcája mögé bújva, a felsőoktatás infrastruktúráját felhasználva saját szavazóbázisát építi". Mint megjegyezte: véleményük szerint a pártpolitikát távol kell tartani a felsőoktatási szervezettől.
Kurucz Ádám név szerint is megemlítette Szemán Ákost, a Fidelitas Borsod-Abaúj-Zemplén megyei választmányának elnökét.

Azt mondta: Szemán Ákos a Miskolci Egyetem Comenius Tanítóképző Főiskola Hallgatói Önkormányzatának elnöke, ugyanezen kar kari tanácsának titkára, az egyetem szenátusának képviselője, Taktaharkány község fideszes önkormányzati képviselője, a Fidelitas megyei választmányának és taktaharkányi csoportjának elnöke.

Az elfogadhatatlan helyzet miatt felszólítják Szemán Ákost, hogy haladéktalanul mondjon le a Fidelitas megyei választmányában betöltött elnöki posztjáról - szögezte le Kurucz Ádám.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását