2024. április 26. - Ervin

Top 10! A legdögösebb focis szexbombák - képekkel!

Gyönyörű fehérnemű modellek, bájos színésznők és kacér énekesnők – mindnyájan a komoly fociszurkoló hírében állnak Angliában. A The Sun össze is állított egy listát a legszexisebb lányokból.
2009. március 10. kedd 18:59 - Gedei Szilárd

5. (1.) Lily Allen – Fulham



Az érdekes hangú énekesnő angol lány létére szereti a focit. Utálja azonban a West Ham Unitedet, a Fulham egyik legnagyobb riválisát. Ráadásul a hírek szerint hangját nem csak a koncerteken, hanem a stadionban is szereti hallatni – bennfentesek szerint Lily betéve tudja a Fulham tradicionális nótáit is.

4. (8.) Cat Deeley - West Bromwich Albion



A kis hazánkban kevésbé ismert szépség Gera Zoli volt csapatáért szorít. Ezzel pedig az egész családja ellen megy! A brit modell édesanyja, édesapja és tesója is megátalkodott Wolverhampton Wanderers szurkoló.

3. (2.) Keira Knightley - West Ham United



A fiatal színésznő saját angol mintára berendezett pubjában követte végig 2005-ben a Kalapácsosok visszajutását a Premiere League-be.

2. (9.) Kirtsy Gallacher – Liverpool



Ha az ember apja annak a legendás ’Pool edzőnek a legjobb barátja, akit Kenny Dalglishnak hívnak, akkor igazából esélyt sem kap arra hogy bármelyik más csapattal szimpatizálhasson. Így volt ez Kirtsynél is, a híres modellnél, aki a legnagyobb angol futballszurkoló szépségek sorában éppen csak hogy lemaradt az első helyről.

1. (4.) Kate Groombridge – Arsenal




Aki látta már a világhírű fehérneműmárka bemutatóján pózolni Kate-t, az bármilyen csapatról is legyen szó vakon hisz a kisasszonynak. A Lingerie modelljének választása az Arsenalra esett – a mi választásunk pedig a vadító modellre. Ugye nem baj?

Különdíjas: Lisa Riley - Manchester United

Victoria Beckham? Ugyan már! Na jó, Posh Spice is szemrevaló teremtés volt annak idején, az egyik „legnagyobb” MU fan azonban kétségtelenül Lisa kisasszony. Nemde?

Ez tehát a The Sun listája egy kis HírExtra átalakítással – esetleg tudnak még valakit, aki megérdemelte volna, de nem került föl rá? Reméljük mindenki számára szórakoztató listát sikerült összeállítanunk: tény, hogy volt miből.

Tényleg, azt tudja valaki, hogy miért ilyen szépek az angol futballszurkoló lányok?
Forrás: HírExtra/The Sun

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását