2024. március 29. - Auguszta

Szemétség! Liptai csúnyán átverte Fialát!

Nincs bocsánat. Legalábbis Fiala János részéről nincs. A TV2 ma reggeli műsorát ugyanis vele hirdették, csak végül elfelejtették meghívni…
2009. március 10. kedd 09:19 - HírExtra
Mióta kis hazánk egyik legnagyobb kereskedelmi tévéje, a TV2 gazdaságilag bajba került – talán a válság miatt, talán nem –, a szakmai hibákat is egyre-másra halmozzák a munkatársai. Szavazási botrány a Megasztárban, az Aktív „leminősítése” – mintha beütött volna a krach a Rónai útra.

Ráadásul most itt az újabb botrány: a reggeli műsor, a Mokka stábja már a múlt héten Fiala Jánossal hirdette a hétfői műsort, a szervezésbe azonban egy kis (?) hiba csúszott.

- Még csütörtökön délután kaptam egy SMS-t, hogy a hétfői Mokkába meghívnának a születésnapom alkalmából – mesélte felháborodottan a példátlan történetet a szókimondó rádiós. – Ezután még én telefonáltam vissza, hogy tisztázzuk a részleteket. Megígérték, hogy pénteken visszahívnak, de nem jelentkeztek, ezért nem is foglalkoztam a dologgal, hanem hétfő reggel a saját rádióműsoromat vezettem a Rádió Q-n – osztotta meg a Borssal a részleteket korunk egyik legmegosztóbb médiaszereplője.

Persze nem is csoda, hogy Fiala János ezek után azt gondolja, hogy a Mokka stábja, Liptai Claudiástul-mindenestül alkalmatlan a televíziózásra.

- A műsorom hallgatóitól tudtam meg, hogy a Mokkát azzal promózták: reggel 8:11-kor én vagyok a vendég – mesélte tovább a megdöbbentő sztorit Fiala. – Később Liptai Claudia élő adásban közölte, hogy becsaptam őket, nem mentem el, ezért megették a születésnapi tortám. Szégyellem, hogy a nevem egy lapon szerepel velük. Liptai Claudia pedig egy nem létező műsorvezető, aki azt hiszi, hogy egy kereskedelmi tévével a háta mögött mindent megengedhet magának. Nem kívánok neki rosszat, de vigyázzon, nehogy egyszer kipukkadjon a lufi – zárta le a témát a mérges Fiala.

Természetesen a TV2, azaz a Mokka stábja bocsánatot kért Fiala Jánostól.

- Félreértés történt, amit a szerkesztőség már tisztázott Fiala Jánossal – mondta az ügyről Magyar Rita, aTV2 szóvivője.

Csakhogy azt elfelejtik, hogy Fiala János olyannyira nem egyszerű ember, hogy nála a legtöbb esetben nincs bocsánat…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nussi63
2009. március 10. 10:18
Amikor arról beszélek, hogy morális válság van, akkor ilyenre is gondolok, hogy ha megbeszélünk valamit, és az nem jön létre, akkor felveszem azt a fránya telefont -ami amúgy is mindig a fületeken lóg, csak akkor nem, amikor kellene- és értesítem az érintettet, hogy bocs, ez és az van. Ez a minimum. Tessék emberszámba venni a másikat.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását