2024. május 19. - Ivó, Milán

Lesújtott a vihar

Tűzfalat és kéményt döntött le, öles fákat szakított ki, s egy teherautó pótkocsiját is felborította a viharos erejű szél szombaton Győr-Moson-Sopron megyében.
2009. március 7. szombat 20:15 - HírExtra
Kanzler Sándor ügyeletes elmondta: Mosonmagyaróváron egy pénzintézet padlásterének tűzfala omlott le a sétálóutcára. Személyi sérülés nem történt. Az utcára dőlt törmeléket összetakarították, az épületet kordonnal elkerítették. Egy kémény is az orkán erejű széllökések martaléka lett Mosonmagyaróváron. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A rendőrség arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Győrt Sopronnal összekötő 85-ös főútnál Parád térségében felborult egy teherautó pótkocsija. Személyi sérülés nem történt, a műszaki mentés ideje alatt teljes volt az útzár, a forgalmat a rendőrség elterelte - mondta Kálmán Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A pótkocsi "talpra állításához" a katasztrófavédelmi igazgatóság szakemberei darut is bevetettek. Az útzárat a késő délutáni órákban feloldották, s elindult a forgalom.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását