2024. május 18. - Erik, Alexandra

Gazdasági igazgatók találkozója

A Miskolci Nemzeti Színház vezetősége 2009 februárjában folytatja a vidéki színházak gazdasági igazgatói számára szervezett találkozó hagyományát; ezen az összejövetelen - február 12-13 - a színházak aktuális gazdasági kérdéseit vitatják majd meg - tájék
2009. február 8. vasárnap 13:50 - Hírextra
Árvai Judit közölte: a 2009. március 1-jén hatályba lépő új előadó-művészeti törvényre való tekintettel, ez alkalommal a Miskolci Nemzeti Színház bővíti a résztvevők körét valamennyi érdeklődő fővárosi, gazdasági igazgató számára is, továbbá vendégül látja - a találkozó egyik napján - a miskolci társintézmények és a helyi önkormányzat képviselőit is.

Hozzátette: a szakmai programok február 12-én délelőtt kezdődnek a miskolci teátrumban. A témák között szerepel egyebek mellett a színházak regisztrációja, a finanszírozási kérdések, illetve az adókedvezmények lehetőségei az új szabályozások alapján.

A kommunikációs vezető arról is beszámolt, hogy a programok - amelyek között színházi előadások megtekintése is szerepel - a csaknem félszáz regisztrált gazdasági és egyéb vezető számára február 13-án este érnek véget. A találkozóra várják a békéscsabai, a debreceni, az egri, a kecskeméti, a szegedi teátrum mellett nyolc budapesti színház gazdasági igazgatóját is - jegyezte meg Árvai Judit.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását