2024. április 29. - Péter

Gyurcsány lesz a válságmegelőző központ feje

Ma alakul meg a Kormányzati Válságmegelőző és Válságkezelő Központ (KVVK), amelyet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök vezet, tagjai pedig Kiss Péter kancelláriaminiszter, Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter, Szűcs Erika szociális és munk
2009. február 3. kedd 06:48 - Hírextra
Az MTI úgy tudja, az első ülésen a KVVK tagjai beszámolnak arról, hogy a területükön milyen intézkedések történtek a gazdasági válság kezdete óta, értékelik a helyzetet, és akár további intézkedéseket is javasolhatnak.

A központ a tervek szerint kéthetente ülésezik majd, de szükség esetén gyakrabban is összehívhatják. Feladata lesz a válságkezelésben fontos szabályozási döntések előkészítése, s ha kell, egyedi döntéseket hozhat majd, hogy vállalatokat, munkahelyeket óvjon meg.

A KVVK elindítását még január 16-án, az MSZP elnökségének noszvaji ülése után jelentette be a miniszterelnök, amikor javaslatot tett a január 29-i rendkívüli parlamenti ülés összehívására is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását