2024. május 17. - Paszkál

Szombat esti melegség - Travolta kalandja a gőzben

Kalandok a gőzben, gigantikus férfiassággal a lábak között, háj, szőr, szexuális zaklatás, ám a mosoly a régi. John „táncosláb” Travolta vesszőfutása folytatódik. Ezen már Tarantino sem segíthet.
2009. január 23. péntek 07:09 - B.R.
Évek óta terjed világszerte az a pletyka, mi szerint a Szombat esti láz sztárja, John Travolta finoman szólva „kissé langyos”. Ez a szóbeszéd megerősítést nyert 2001-ben, mikor egy vállaltan meleg személy kijelentette, hogy a sztár majdnem megerőszakolta őt egy szaunában.

Állítása szerint az eset a kaliforniai Spectrum Club szaunájában történt, és annak öltözőjében. A színész levetkőzött, és a feljelentőt (nevezzük Mark-nak) szemérmetlenül bámulva, nyálcsorgatva kezdte el önmaga kielégítését, mely közben meg is próbálta  érinteni a sértettet. Persze, ezt ő, mint istenfélő meleg, nem hagyta, sőt egyenesen undorodott a látványtól. Azt is elmesélte az illetékeseknek (pedig lehet hogy senkit sem érdekel), hogy Travolta nagy „csilimankóval” bír, ám a teste teljesen löttyedt, zsíros, és hátát farkasemberre emlékeztető fekete szőrzet borítja. Mindez (leginkább a háj) azzal magyarázható, hogy John vallási közössége által felírt gyógyszerek és kúrák mellékhatásaitól szenved évek óta. Testét számtalanszor próbálta már rendbe hozni, amint láthatjuk nem túl sok sikerrel.

Mark lelkivilága egészen biztos hogy sérült az eset kapcsán, olyannyira hogy a feljelentéstől, és a szexuális zaklatás alapos vádjától sem riadt vissza. Jó pénzekért mesélte el élményeit a média minden létező orgánumának, ahogy ez lenni szokott. Várjuk a könyvet. De tényleg.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását