2024. május 4. - Mónika, Flórián

Elképesztő! Brutális vérengzés közben dughatnak!

Elképesztő hírekhez jutott hozzá az egyik bulvárlap, amely után az olvasó csak foghatja a fejét és ájuldozhat a döbbenettől, hogy igen, ilyen is lehetséges. Ömlik a vér, és lehet, hogy néhány menet dugás is belefér. Brutális és döbbenetes, amit nem régen
2009. január 23. péntek 07:20 - Kőrösi Viktor Dávid
Mázsás disznó zúzott az M3-as autópályán. Mivel ugye az autópályák alapvetően el vannak kerítve, ezért szerkesztőségünk két lehetséges verziót talált arra, hogy eme magában is brutálisan elképesztő történet végére járjunk. Szerkesztőségünk a rövid tanakodás után úgy látta, hogy vagy leesett a malac valami szállító kutricáról, vagy pedig az a megállapításunk, hogy az autópálya el van kerítve, mégsem igaz. Mondjuk talált egy jó kis lyukat az ólszökevény, amelyen keresztül bement túrni a Miskolc felé vezető sávba. Ezzel azonban – s itt teljesedik ki az igazi tragédia - felhívta magára az autósok és a halál figyelmét…

Hogy ki a bánatot érdekel az, hogy egy malac röfög a pályán az érintett autósokon és az esethez kiérkező tűzoltókon kívül, az alighanem örök talány marad. Azt is tudjuk, hogy az illetékes disznót Öcsinek hívják, a sorsa pedig a halál, ugyanis le fogják vágni és hurka-kolbász lesz belőle, meg sült vér. Mindez feltétlenül fontos ahhoz, hogy a napi eladható szenzációhajhász szarság meglegyen, az újságolvasó pedig jól érezze magát. Ugyebár… ha már az a büdös-mocskos politika, ergo a saját sorsunk (mert sajnos arról van szó) egyre kevesebbeket érdekel, akkor legalább pazaroljunk időt és energiát arra, hogy tök lényegtelen marhaságokat olvasunk. Nemde? Logikus.

Vér van benne? Persze, hiszen a disznót le fogják vágni, aki pedig látott már közelről disznóvágást az tudja, hogy az egy véres dolog. Az sem kizárt, hogy miközben a disznó visít és torkon döfik a bökővel, az udvar sarkában B. Jocó lezavar egy gyors menetet az asszonnyal, így aztán a napi pornó elméleti lehetősége is adott – nem kell, hogy ténylegesen megtörténjen, ha csak a lehetőség fennáll, abból már lehet hír.

Valami vén aszott önjelölt sztárocska farka méretéről és/vagy zsírúj melleiről persze kényelmesebb beszélni a buszon, metrón, vonaton, fodrásznál, kocsmában, mint a saját sorsunkról, vagy a világ állásáról. Pedig a politika azért alapvetően meghatározza azt, hogy van-e pénzünk megvenni a nyomdaterméket, amelyben arról a fantasztikus hírről értesülhetünk, hogy egy disznó elszabadult túrás közben, s az M3-as sztráda jelentette számára a végállomást: onnan irány a vágóhíd, biz’isten. Már csak egy ütős címet kell kitalálni, mint például: „Elképesztő! Brutális vérengzés közben dughatnak!”, s kész is a szenzáció. Vérengzés megvan, hiszen a malac kegyetlenül meg fog halni, a dugás elvi lehetősége is adott (ezért a feltételes mód). Haddszójjon.

E sajátos intellektuális orgazmus persze olcsó vigasz, illetve – hogy klasszikust idézzünk – sekély e kéj. Attól, hogy most húúú, de beszólt egyik léhűtő a másiknak nekem konkrétan nem lesz jobb. Attól sem lesz jobb, hogy megtudtam, elrontották a 80 éves (legalábbis annyinak kinéző) volt táncosnő mellplasztikáját. Attól még a napi bajokkal meg kell küzdeni, s lehet, hogy egy pillanatig édeskés örömöt érzek a számban, mert a Fenyő a Krisztiánra szavazott, nem pedig a „tehetségtelen Viktorra”, viszont attól a minden hónapban emelkedő számlát akkor is ki kell csengetni valamiből.

Pina, farok és vér. Máris el van adva, az olvasók lelki szemei előtt különböző testnedvek folynak szanaszéjjel, a bulvárújságok szerkesztői előtt pedig a pénz. Nyilván egy disznóvágás közbeni menet az asszonnyal könnyebben emészthető az ember számára, mint mondjuk az egészségügy átalakításán való elmélkedés.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását