2024. április 25. - Márk

Szobor Putyin kutyájának

Vlagyimir Putyin október 7-i születésnapja alkalmából Szentpétervár egyik kerületének lakosai az államfő labradorjának - Connie-nak - kívánnak emlékművet állítani. kezdeményezés a Primorszkij kerület lakosai nevéhez fűződik.
2007. október 5. péntek 16:16 - Hírextra

A szobor, amelynek talapzatát Az elnök leghűségesebb barátja felírat díszíti majd, Vlagyimir Putyin nevét viselő kertben tervezik felállítani. Az emlékművet díszes kovácsoltvas kerítés védi majd az esetleges rongálóktól.

A kezdeményezés azonban nem annyira az államfő iránti odaadó és önzetlen rajongásról szól, mint az egyik játszótér megvédéséről, amelyet befektetők próbálnak bekebelezni. Ennek jegyében szombaton Vlagyimir Putyin jövendő kertjében "ünnepi tereprendezésre" kerül sor: a környező házak lakói eltakarítják a szemetet, fákat ültetnek, rendbe teszik a virágágyakat, s újrafestik a padokat. Az újjávarázsolt terület így méltó környezetet biztosít az elnöki eb majdani emlékművének.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását