2024. március 29. - Auguszta

Megdöbbentő! Ennyire egyszerű szexhirdetni - akár kiskorúaknak is!

A kurvák már csak ilyenek, nem hirdetik magukat az Arany oldalakban – gondolja az ember. Rosszul teszi. Itt a legújabb „kurvatérkép” is, ahol egyszerűen lehet rákeresni a lányokra. A Hírextra kíváncsi volt a hirdetések hátterére, ezért m
2009. január 23. péntek 07:29 - Hírextra
Azok a szolgáltatások, melyek tényleg nem hirdetésre valók: drog, fegyver, fekete-munkaerő-közvetítés, és persze a különböző szexuális szolgáltatások: mind-mind a társadalom széles köre által elítélt üzletágak. Létezésükről azonban kár lenne elmélkedni, mondhatni mindegyik virágzik manapság Magyarországon is. Sutyiban hozzá is lehet jutni mindenhez: a drogpiac egyre szélesedik, fegyverek, hamis okiratok – minden van, mint egy jó piacon, csak meg kell keresni.

Nem lehet hirdetni, de ez nem látszik...

A prostituáltak azonban rájöttek arra, hogy ha nem hirdetik magukat, secperc alatt elveszítik ügyfélkörük jelentős részét. Hirdetni azonban szigorúan tilos, legalábbis ha szexuális szolgáltatásról van szó. Ezen az ördögi körön kell tehát túllépnie annak az örömlánynak, aki sikeres akar lenni a munkájában.

Szaporodnak is rendesen az újsághirdetések, az ember már a Nemzeti Sportot sem tudja úgy végigböngészni, hogy ne akadjon egy-két tüzes menyecskére, aki mindenképpen azt szeretné, hogy az ember felhívja őt. Az interneten pedig egyre több az olyan oldal, ahol összegyűjtik az egyszeri felhasználónak, kik közül is érdemes válogatni, ha az ember egy … vágyik. Hogy mire? „A … oldal kifejezetten masszázs oldal. Nem sexhirdető oldal” – így áll az apróbetűs figyelmeztetés egy új, masszázst hirdető honlap alján. Azaz szó sincs szexuális szolgáltatásról, csak ártatlan masszírozásról. Elhisszük? Persze, Barack Obama meg nem is fekete, csak gyerekkorában bekormozódott…

Kipróbáltuk, akár már ma hirdethetnénk

„Szeretnék érdeklődni, hogy milyen feltételekkel lehet az oldalatokon hirdetni, ugyanis még elég kezdő vagyok a szakmában, már ha értitek mire gondolok” – írtuk hát az ominózus oldal szerkesztőinek próba gyanánt. Értették. Le is írták. Semmi másra nincs szükségük, mint néhány fényképre, amin lehetőleg ne legyen teljesen meztelen az ember (maradjunk annyiban, hogy meglepődnének, ha valóban elküldené a cikk szerzője a meztelen képét…), a körülbelüli címre utcanév és házszám nélkül, valamint a szövegre, amellyel el akarjuk csábítani az oldalra látogatókat.



Adél – így neveztük el az általunk kreált álprostit – tehát akár már ma elérhető lenne, ha mi mindenképpen azt szeretnénk. Olvasóink megnyugtatására közöljük, hogy egyelőre még nem alakítottuk át a Hírextra szerkesztőségét valami másra, meg lehet nyugodni. Az azonban meglepő, hogy mennyire egyszerű folyamat a neten ismert kurvává válni. Egy-két kép, két sor kamuszöveg és indulhat az üzlet!

Ennyi kell ahhoz, hogy teljesen ingyenesen felkerülhessen bárki az érzéki masszázst kínáló, de egészen mással szolgáló szépségek közé. Hogy esetleg kiskorú lenne még a hirdető? Ez bizony nem érdekli az oldal üzemeltetőit. Mint ahogy az sem, hogy a szexuális szolgáltatások reklámozása Magyarországon törvénybe ütközik.

A kurvákat letöltik, ugye?

A Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Szervezetének elnöke – mert hogy ilyen is van kérem szépen – már többször elmondta, és ennek az új szolgáltatásnak a kapcsán is kifejtette, hogy a prostitúció legális munka, és TEÁOR száma is van, ami alapján adóznak a lányok. Földi Ágnes szerint a legtöbb prosti még mindig inkább az utcán keresi meg a pénzt, csak néhányan hirdetnek inkognitóban a neten.

Úgy néz ki tehát, hogy a kurvák mezőnye is felhígult már. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy akár mi is hirdethettünk volna, ha nagyon akartuk volna. Ráadásul az érzéki masszázst hirdető új oldal – térképes plusz funkció ide vagy oda – ingyenes. Azaz egy kislány is használhatja – pont az ilyenekért szorgalmazza azt a jó ORFK, hogy fellép a hasonló szexhirdetések ellen.

Így pedig már nem is tűnik olyan jópofának az egész. S még valami: ha mégis gusztusa támad valakinek erről az oldalról partnert keresni retteghet, nehogy a Hírextra újságírója menjen házhoz. Mert akkor a szexről le kell mondani, ellenben nyitottak leszünk egy interjúra…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását