2024. május 7. - Gizella

Rendőrökre lőttek Debrecenben

Lakása ajtaján keresztül vélhetően gázpisztollyal lőtt az érte érkező rendőrökre egy középkorú asszony szerda délután Debrecenben - tájékoztatta az MTI-t a helyszínen Vezendi Jánosné rendőr őrnagy. A rendőrök később behatoltak a lakásba, a nőt mentőkocsi
2009. január 21. szerda 17:13 - Hírextra
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a középkorú nőt, aki ellen büntetőeljárás van folyamatban, a rendőrök elő akarták vezetni igazságügyi elmeorvosi vizsgálatra. Amikor csengettek és kérték, hogy nyissa ki az ajtót, az asszony feltehetően gázpisztolyból kilőtt a rendőrökre, majd később még több lövést leadott.

Ez délután egy óra körül történt, azt követően az asszony nem adott életjelet magáról, bezárkózott a lakásba, és sem időközben odaérkezett lánya, sem a rendőrségi pszichológus felszólítására nem reagált. A gázt és a villanyt időközben kikapcsolták a három szinten, az Egyetem sugárút és az Őszirózsa utca sarkán lévő épületben.

A helyszínre - mint azt az MTI tudósítója tapasztalta - a rendőrség, a mentők és a tűzoltóság nagy erőkkel vonult ki. Délután negyed öt körül a rendőrök két oldalról egyszerre hatoltak be a lakásba: a lépcsőházból és a tűzoltólétráról, az erkélyen keresztül. A mentősök és a rendőrök 16 óra 23 perckor lehozták az asszonyt és mentőkocsiba tették.

A lakásból egy nagy testű németjuhász kutyát hoztak ki, amit gyepmesterek szállítanak el.
Az akció során személyi sérülés nem történt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását