2024. április 28. - Valéria

Bűnös sugárút

Jelentősen megszaporodtak a Champs-Elysées környékén elkövetett bűncselekmények, a turisták által közkedvelt sugárúton 32 százalékkal, 1233-ra nőtt a regisztrált esetek száma 2006-ban - jelentette a francia bűnügyi megfigyelő központ (OND).
2007. november 13. kedd 17:27 - Hírextra

Különösen megnőtt, majdhogynem a megduplázódott a Párizs 8., igen előkelő kerületében elkövetett, nem nyilvánvaló indítékú bűntények száma. Jelentősen emelkedett az erőszakkal való fenyegetések száma is. A rablások aránya 4,2 százalékkal nőtt. A fények városában átlagosan 5,8 százalék tobb bűcselekményt követtek el.

Tavaly, a külvárosi zavargások utáni évben az OND jelentése szerint országszerte 44157 gépkocsit gyújtottak fel, ez havi átlagban 3690 autót jelent. A legtöbb négykerekű 2006 októberében veszett oda, akkor összesen 4712-t gyújtottak fel a 2005-ös zavargások első évfordulóján. 2005-ben 45588 autó lett a dühöngők és a lángok áldozata.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását