2024. május 3. - Tímea, Irma

A Fidesz majd pénteken dönt

A Fidesz pénteki soron kívüli házbizottsági ülésen elhangzó információk alapján alakítja majd ki az álláspontját a rendkívüli parlamenti ülésről - közölte Navracsics Tibor frakcióvezető az MTI kérdésére hétfőn.
2009. január 19. hétfő 21:00 - Hírextra
Arra a felvetésre, hogy szerinte milyen menetrenddel zajlana a rendkívüli ülésnap, úgy válaszolt: ha a miniszterelnök napirend előtt szólal fel, akkor kérdés, hogy mi lesz a napirend. Másrészt szerinte az is elég furcsa dolog lenne, hogy összehívnak egy rendkívüli ülést, ami a napirend előtti felszólalások után véget ér - tette hozzá.

Navracsics Tibor szerint ez a koncepciótlanság is tökéletesen bizonyítja, hogy a Gyurcsány Ferenc maga sem gondolja komolyan a rendkívüli parlamenti ülést. „Neki biodíszlet kell, neki kellenek emberek, akik ott ülnek, ahol ő beszél, és mivel egyre ritkábban éri el, hogy emberek elmenjenek az ő beszédeire, ezért parlamenti ülést kezdeményezett, ennyit tudunk egyelőre” - fogalmazott a frakcióvezető.

Az MTI hétfőn írt arról, hogy egyelőre nem tudni, hogy a január 29-i rendkívüli parlamenti ülésnek mi lesz a forgatókönyve, s hogy a miniszterelnökön kívül kik és mennyit beszélhetnek a plénum előtt. Kérdés az is, hogy ezzel kapcsolatban miben tudnak megállapodni a frakciók a házelnök által összehívott pénteki, soron kívüli házbizottsági ülésen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását