2024. május 5. - Györgyi

Interneten a Fidesz programja

Internetes honlapot indított a Fidesz a párt decemberre elkészülő programjáról, amely az Erős Magyarország mottót viseli. Az újraindított jovonk.hu weboldal a programalkotás részleteit és eseményeit mutatja be.
2007. október 27. szombat 19:29 - Hírextra
Az újraindított jovonk.hu weboldal a programalkotás részleteit és eseményeit mutatja be. A honlapot 2007 januárjában eredetileg a Navracsics Tibor frakcióvezető által kezdeményezett több hónapos Jövőnk vitasorozat témáinak ismertetésére hoztak létre.

A honlapon a programalkotásról azt írják: "Soha nem látott felelősség hárul ránk, vissza kell adnunk Magyarország hitét, helyre kell állítani a demokráciát, meg kell alapoznunk Magyarország felemelkedését. Rajtunk a sor, hogy megmutassuk, a Fidesz még ilyen reménytelennek látszó helyzetben is képes kiutat mutatni az országnak".

Az oldal látogatói letölthetik a Jövőnk vitaanyagot, megírhatják véleményüket, észrevételeiket és hamarosan új villáminterjúkat is láthatnak.

Navracsics Tibor még korábban, az MTI-nek adott júliusi nyilatkozatában beszélt arról, hogy a Fidesz ősszel programalkotó munkába kezd.

Mint akkor elmondta, bízik abban, decemberre előállnak egy "klasszikus értelemben vett", szakpolitikánként lebontott programmal, amely elmondja, hogy a Fidesz szerint 2007 végén, 2008 elején mit kellene tenni. Ez a program arra is alkalmas lenne, hogy választási programként működjön, bármikor kerüljön sor a választásokra - tette hozzá Navracsics Tibor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását