2024. április 27. - Zita

Gyengül vagy erősödik az AC Milan Beckhammel?

Nagy kérdés, hogy David Beckhammel erősödik, vagy gyengül a Milan, egyesek az első variációra szavaznak, mások a másodikra. A Serie A 18. fordulójának rangadóját vasárnap este rendezik, a Milan látogat a Totti nélkül felálló Romához.
2009. január 11. vasárnap 08:59 - Hírextra
A fővárosiak a középmezőny tagjaként legfeljebb álmodozhatnak az idei bajnoki címről, egyelőre a Bajnokok Ligáját érő negyedik hely is távolinak tűnik. A Milannak ezzel szemben még akár az elsőségre is lehet esélye, igaz, ehhez a jó szereplésen kívül a városi rivális Inter sorozatos gyengélkedésére is szükség lenne.

Úgy tűnik, hogy Carlo Ancelotti nem ad lehetőséget a kezdőcsapatban David Beckhamnek, nem bontja meg a csapategységet. Elöl a brazil triász (Kaká-Ronaldinho-Pato) igyekszik bevenni a Roma kapuját, és ha a dél-amerikaiak jó napot fognak ki, akkor mindegy, hogy David Beckham pályán van-, vagy a kispadról szorít társainak.

- Csak jókat mondhatok Davidról, kevés olyan futballista van, aki edzésen olyan profi mentalitást képvisel, mint ő. Ettől függetlenül egyelőre nehéz lenne neki helyet biztosítani a kezdőcsapatban - jelentette ki Carlo Ancelotti.

Az éllovas Inter azt tervezi, hogy a vasárnapi rangadóra már újabb három ponttal a tarsolyában, nyugodtan figyeli a riválisok eredményeit, ehhez szombat este a Cagliarit kell legyőznie José Mourinho együttesének. A kék-feketék felkészülését Balotelli és Adriano újbóli mellőzése "zavarta" meg, de nem valószínű, hogy ez gyengítené a milánói gárdát. A Juventus sem áll lehetetlen küldetés előtt, Del Pieróéknak a Sienát kell legyőzniük hazai pályán, miként a Fiorentina és a Napoli is otthon igyekszik gyarapítani pontjai számát.
Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását