2024. április 20. - Tivadar

Mínusz 20 fok is lehet a hétvégén

Marad a fagyos időjárás a hétvégén az országban, a leghidegebb szombat hajnalban lesz: a havas észak-keleti területeken akár mínusz 20 Celsius-fokig is süllyedhet a hőmérséklet - mondta Bozóki István ügyeletes meteorológus pénteken az MTI-nek.
2009. január 9. péntek 14:25 - Hírextra
Péntek este mínusz 8 - mínusz 13 fokra lehet számítani az országban, Budapesten ennél kicsit "melegebb" lesz (mínusz 5 fok). Hajnalban a hőmérséklet mínusz 16 fokig süllyed, de a havas területeken ennél hidegebb is lehet.

Szombaton országszerte legfeljebb mínusz 2 - mínusz 7 fok várható napközben, vasárnap hajnalra pedig mínusz 13 fokig esik a hőmérséklet.

A hét elejétől nagyon lassú enyhülés várható. Míg hétfőn mínusz 13 fok lesz a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet, addig szerdán mínusz 9. A nappali legmelegebb hőmérséklet pedig mínusz 2 fokról 0-ra emelkedik szerdára.

Szerdáig az időjárást hószállingózással és ónos esővel tarkított párás, ködös idő jellemzi. Ezt követően a déli megyékben már gyenge havazás is előfordulhat. A jövő hét második felében éjjel mínusz 2 - mínusz 7, nappal plusz 1 - mínusz 4 Celsius-fok várható - mondta Bozóki István.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását