2024. április 20. - Tivadar

Tomboló válság – bezárják az ország legnépszerűbb kórházát?

Véget érhet a TV2 legnépszerűbb sorozata! A Csillagvirág klinika mindennapjait bemutató Jóban rosszban című sorozat ugyanis komoly krízisen megy keresztül. Tovább mélyül a TV2 válsága? A szereplők rettegnek, a tévés kórház létszámleépítése azonban már biz
2009. január 8. csütörtök 07:59 - Gedei Szilárd
Amitől tartott a magyar média, bekövetkezett: a magyar tévéket is legyengítette a pénzügyi válság. A vállalt és elfogadott megszorítások után azonban a TV2 odáig kényszerül elmenni, hogy az egyik legnagyobb és legtöbb pénzt fölzabáló vállalkozását, a Jóban rosszban című kórházsorozatot is kénytelen lesz megszüntetni – legalábbis a Bors szerint. A bulvárlap egy belső informátorra hivatkozva közölte az információt, melyet a TV2 sajtósai azóta sem győznek cáfolni.



A csatorna ramaty anyagi helyzetére azonban nem lenne rossz megoldás ez a lépés. A műsor nézettségi adatai ugyanis az évek során inkább voltak a „rosszban”, mint a „jóban”, arról nem is beszélve, hogy a nagy rivális RTL Klub-os Barátok köztöt még csak megközelíteni sem tudták a mindenkori nézettségi adatok tekintetében.

Túléli a kórház?

Persze ez nem a szereplők hibája, vagyis nem teljesen. A nagy ellenfél ugyanis annak ellenére legyőzhetetlen (nem csak a Jóban rosszban számára), hogy például a szereplőgárdáját semmivel sem tehetségesebb színészek alkotják, mint a szerencsétlen kórházsorozatét. Gesztesi Károlyról például sok mindent el lehet mondani, de azt állítani, hogy rossz színész lenne felér egy beutalóval az ominózus Csillagvirág klinika pszichiátriai osztályára – már ha van olyan egyáltalán.

A Jóban rosszban tehát tovább zötyög abban a műsorsávban, ahol még talán van némi sansza a túlélésre, vagy legalábbis pályafutásának meghosszabbítására. Az RTL Klub mindig erős nézettséget produkáló Vacsoracsatájába „felülről”, és az állandó, szintén magas adatokat felmutató Fókuszába „alulról” belelógó Jóban rosszban tehát még ellavírozgathat egy darabig. A Hírextra által már szeptemberben feltérképezett médiaválság miatt azonban nem árt, ha a Csillagvirág klinika „dolgozói” gyakrabban lapozgatják manapság az álláshirdetéseket.

Tagadják, hogy megszűnne a sorozat

Itt érdemes megemlíteni, hogy a Michelle Wildként ismert Vad Katalin nem sokkal ezelőtt egy interjúban elmondta nekünk, hogy élete egyik legjobb döntéseként értékeli azt, hogy még tavaly kiszállt a sorozatból. A Nemes Laurát alakító Kerekes Évát a legújabb hírek szerint végleg kiírják a sorozatból, az azonban még kérdéses, hogy tart-e vele még valaki. – Egy napi sorozatban természetes, hogy szereplők tűnnek el, majd bukkannak fel újra. Laura egyszer már eltűnt, azután ismét visszatért, ki tudja, lehet, hogy most is így lesz – ennyit mondott mindössze sejtelmesen a TV2 szóvivője. A sorozat megszűnését azonban igyekezett ő is határozottan cáfolni.

A szereplőket természetesen mi is megpróbáltuk kifaggatni a sorozat és saját maguk jövőjéről, de a TV2 média- és nyilatkozatrendszere sokkal bonyolultabb annál, mint hogy csak úgy megkérdezhessük a stábtagokat a produkciójuk megszűnéséről.

Sebaj, majd kötetlenül beszélnek, ha szabadúszók lesznek…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását