2024. május 12. - Pongrác

Langyos délelőttön van túl az SZDSZ

Az SZDSZ országos tanácsa (ot) konstruktív légkörben, konfrontatív elemek nélkül folytatott politikai vitát - mondta a testület szombati, fővárosi ülését követő sajtótájékoztatóján Szent-Iványi István, a testület elnöke. Hozzátette, hogy a sajtóban és az
2008. december 13. szombat 16:51 - Hírextra
Elmondta, hogy az ot tagjai az alapvető kérdésekben egyetértettek, és a testület elfogadta Fodor Gábor vitabevezetőjét. A pártelnök ebben kitért a frakcióvezető-választás kérdésére is, de az ot ebben nem akart vitát folytatni, mert véleményük szerint a döntés az országgyűlési képviselőcsoportra tartozik.

Az viszont általános várakozás volt, hogy ennek a kérdésnek hétfőn le kell zárulnia. Az ot a második vitapontban egyhangúan támogatásáról biztosította a pártállami múlt megismerhetőségére vonatkozó országgyűlési határozati javaslat benyújtását.

Végül az ot nagyobb vita nélkül tudomásul vette Kóka János beszámolóját az országgyűlési képviselőcsoport elmúlt egyéves működéséről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását